گل من گلی

طرز تهیه همبرگر مخصوص

پنجشنبه, ۴ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۱:۲۵ ق.ظ

مواد لازم جهت تهیه همبرگر:
1 1/2 پوند 80٪ گوشت گاو 20 درصد چربی بدون چربی یا چاک خاکی
1 قاشق غذاخوری سس ورشستیر
1 1/2 قاشق چایخوری نمک چاشنی
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
اختیاری: 4 برش پنیر
4 نان همبرگر
اختیاری: تاپ های همبرگر - گوجه فرنگی کاهو ، پیاز ، ترشی ، کچاپ ، خردل ، مایو و غیره.

دستورالعمل ها
کوره را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید (متوسط).
در یک کاسه بزرگ ، گوشت گاو را اضافه کنید. با سس ورسکستر ، نمک چاشنی ، پودر سیر و فلفل به طور مساوی بپاشید. از دستان خود برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید تا زمانی که ترکیب شوند.
مخلوط گوشت را به چهارم تقسیم کنید. 1/4 از مخلوط گوشت را گرفته و از دستان خود استفاده کنید تا آن را به شکل یک تکه همبرگر که ضخامت آن در حدود 3/4 اینچ است ، فشار دهید. در وسط پتی برای جلوگیری از ریزش گل در مرکز همبرگر هنگام پختن آن ، القاء نعمت کنید. با مخلوط گوشت باقیمانده تکرار کنید و 4 همبرگر درست کنید.
برگرها را روی کوره قرار دهید. 4-5 دقیقه روی طرف اول بپزید. روی همبرگرها را بپاشید و 4-5 دقیقه دیگر بپزید ، تا زمانی که همبرگر به رنگ و لعاب دلخواه برسید. *
در صورت اضافه کردن پنیر ، حدود 1 دقیقه قبل از بیرون آوردن همبرگرها از روی کباب برقی ، برش هر تکه پنیر بگذارید ، بنابراین پنیر فرصتی برای ذوب شدن دارد.
همبرگرها را روی نان های همبرگر با پرش های همبرگر اختیاری سرو کنید.

 

طرز تهیه مربای سیب

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۲/۰۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی