طرز تهیه ترشی شوید+ چطور ترشی شوید درست کنیم؟
مواد لازم ترشی شوید:
1 1/2 اونس کربی یا خیار فارسی
4 سیر میخک پوست گرفته و خرد می شود
2 قاشق چایخوری دانه شوید
1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز اختیاری است
1 فنجان سرکه سیب
1 فنجان آب
1 1/2 قاشق غذاخوری نمک ترشی یا نمک کوثر
طرز تهیه ترشی شوید:
یک گلدان بزرگ آب را به جوش بیاورید و 2 قوطی حلقوی پهن و درب آن را استریل کنید. اگر قصد دارید ترشی یخ زده درست کنید ، کافی است کوزه ها و درب ها را بشویید.
خیارها را بشویید و خشک کنید. شکوفه یا انتهای ساقه خیار را مرتب کرده و آن را کامل بگذارید. آنها را به صورت دلخواه برش داده و یا به سلیقه برش دهید.
سیر ، تخم شوید ، دانه های فلفل قرمز را بین شیشه های پین تقسیم کنید: 2 میخک خرد شده ، 1 قاشق چای خوری دانه شوید و 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز.
خیارها را داخل کوزه ها بچینید. در صورت ایستادن بیشتر از ارتفاع واقعی شیشه ، انتها را مرتب کنید. آنها را به همان اندازه محکم بسته بندی کنید تا اطمینان حاصل کنید که خیارها از بین نمی روند.
سرکه ، آب و نمک را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت زیاد قرار دهید و آن را به جوش بیاورید. آب شور را روی ترشی ها بریزید ، هر شیشه را تا 1/2 اینچ از قسمت بالا پر کنید.
برای تبخیر حباب های هوا ، چند بار روی شیشه ها در مقابل پیشخوان ضربه بزنید. در صورت لزوم آن را با آب نمک ترشی بالاتر بکشید.
درپوش ها را روی شیشه ها قرار داده و روی حلقه ها پیچ کنید تا محکم شوند.
خنک و یخچال. ترشی ها با افزایش سن با طعم بهبود می یابند. حداقل 48 ساعت قبل از باز شدن ترک آنها را بدهید.