گل من گلی

طرز تهیه مربای هلو+ چطور مربای هلو درست کنیم؟

يكشنبه, ۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۴ ب.ظ

مواد لازم مربای هلو:


3 پوند هلو تازه - 4 فنجان خرد شده این حدود 7 هلو با اندازه متوسط بود
پکتین پودر 1 بسته بندی (تقریبا 1.75 اونس)
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
5 فنجان شکر
1/2 قاشق چای خوری دارچین یا ادویه


طرز تهیه مربای هلو:


هلوهای کاملا رسیده را مرتب کرده و بشویید. ساقه ها ، پوسته ها ، کبودی ها و چاله ها را بردارید. هلوها را خرد کنید.
هلوهای خرد شده را درون یک گلدان بزرگ اندازه بگیرید. آب لیمو و پکتین را اضافه کنید. خوب به هم بزنید. روی حرارت زیاد قرار دهید و در حالی که مرتباً هم بزنید ، با حباب هایی که روی کل سطح قرار دارد ، یک جوش کامل نورد را بیاورید. شکر و ادویه جات را یکجا اضافه کنید و دوباره حرارت دهید تا یک جوش کامل حباب شود. به مدت 1 دقیقه سخت جوش دهید (یک تایمر تنظیم کنید) ، مرتباً هم بزنید.
از روی حرارت بردارید. کف کف را از بالا بکشید. (ما کف را در یخچال نگه می داریم و برای چند روز بعد از آن بر روی نان تست لذت می بریم. خیلی دوست دارم مستقیم از اجاق گاز گرم شود!)
بلافاصله درون کوزه های کنسرو استریل بریزید. کوزه ها را از 1/4 اینچ پر کنید. آنها را آب بندی کرده و 5 دقیقه در حمام آب جوش قرار دهید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی