گل من گلی

از زمان پاپای ، اسفناج به دلیل داشتن توانایی معروفیت به شما "قوی تا آخر" مشهور بوده است. اگرچه این برگ سبز باعث نمی شود که بدن شما مانند بادکنک ها زیاد شود ، ویتامین ها و مواد معدنی ، کالری کم و پخت و پز بسیار متراکم است.

به گفته مگان وار ، متخصص تغذیه متخصص رژیم غذایی مستقر در اورلاندو ، فلوریدا ، اسفناج همچنین ممکن است به چندین وضعیت سلامتی کمک کند. وی گفت: "خوردن اسفناج برای حفظ سلامت پوست ، مو و استخوان های قوی و همچنین کمک به هضم غذا ، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و بهبود قند خون در بیماران دیابتی مفید است."

طبق گفته دانشگاه ایالتی آریزونا ، اسفناج از ایران آمده است. طبق تحقیقات مرکز تحقیقات بازاریابی کشاورزی ، این قرن تا قرن هفتم به چین رسیده و در اواسط قرن سیزدهم به اروپا رسیده است. مدتی است که انگلیسی ها از آن به عنوان "سبزی اسپانیایی" یاد می کردند زیرا از طریق مورس از طریق اسپانیا وارد می شد. به گفته BBC Good Food ، استفاده از کلمه "فلورنتین" برای توصیف ظرف با اسفناج احتمالاً می تواند در کاترین دو مدیچی ، همسر ایتالیایی هنری دوم فرانسه ، ردیابی شود. اعتقاد بر این است که کاترین ، که عاشق اسفناج بود ، آشپزهای خود را از فلورانس آورد تا اسفناج را به سبک دلخواه خود بپزد.

به گفته دانشگاه پوردو ، اسفناج یکی از اعضای خانواده Chenopodiaceae است که همچنین حاوی غذاهای قدرتمند تغذیه ای مانند چغندر و لوبیای سوئیسی است. به گفته Bon Appetit ، سه نوع اسفناج وجود دارد:

ویدیو های مرتبط

پخش ویدیو گرگ سفید کوسه گرفتار ، برچسب خورده ، منتشر شده برای علم | فیلم خام
شیوع Zombie: Science بهترین مکان برای ...
04/03 / 15Zombie شیوع: علم بهترین مکان برای پنهان کردن را نشان می دهد | فیلم
تماشای تجزیه خوک های خوک در دریا ، برای ...
27/10/14 در حال تجزیه شدن بدنهای خوک در دریا ، برای علم! | فیلم
Contrapunctus II توسط J. S. Bach - Kronos Quartet | ...
18/06 / 14Contrapunctus II توسط J. S. Bach - Kronos Quartet | فیلم زنده
Science Bakes a Soccer Soccer Safer | فیلم
10/06/14
2014 'Klondike' Gold Rush: آیا شما شجاع هستید ...
18/01/142014 طلای عجله "Klondike": آیا شما شرایط سخت را شجاعت می کنید؟ | مصاحبه بازیگران
اسفناج سبوس دار ، که دارای برگهای فرفری یا به شدت چروکیده و سبز تیره است
اسفناج نیمه Savoy ، که تا حدی چروکیده و مورد استفاده در پخت و پز کم است
اسفناج برگ مسطح ، گونه ای محبوب و بدون بافت که در سالادها خوب کار می کند و به بهترین وجه خام خورده می شود. اسفناج کودک نوعی اسفناج با برگ مسطح است.
مشخصات تغذیه ای
وایر گفت: "اسفناج یکی از بهترین منابع پتاسیم و منیزیم رژیم غذایی ، دو الکترولیت بسیار مهم برای حفظ سلامت انسان است. اسفناج در هر فنجان 839 میلی گرم پتاسیم (پخته شده) فراهم می کند. به عنوان یک مقایسه ، یک فنجان موز خرد شده حدود 539 میلی گرم پتاسیم دارد. "

وار خاطرنشان کرد: پتاسیم مزایای سلامتی زیادی دارد ، از جمله آنها "محافظت در برابر از دست دادن توده عضلانی ، حفظ تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش شکل گیری سنگ کلیه." وی افزود: "فقط 2 درصد از بزرگسالان ایالات متحده توصیه روزانه 4700 میلی گرم پتاسیم را دارند."

تجزیه و تحلیل بنیاد جورج ماتلجان در مورد خواص غذایی اسفناج آن را در صدر لیست غذاهای غنی از مواد مغذی قرار داد. "اسفناج منبع عالی ویتامین K ، ویتامین A (به شکل کاروتنوئیدها) ، منگنز ، فولات ... مس ، ویتامین B2 ، ویتامین B6 ، ویتامین E ، کلسیم و ویتامین C است." . با این حال ، کلسیم اسفناج نمی تواند به راحتی کلسیم موجود در لبنیات جذب شود ، و فقط باید انتظار داشته باشید که حدود 10 درصد از آن را جذب کنید.

اسفناج همچنین منبع بسیار خوبی از روی ، فیبر غذایی ، فسفر ، ویتامین B1 و کولین است. این ترکیب حاوی مخلوطی منحصر به فرد و مفید از گیاهان دارویی ، و همچنین آنتی اکسیدان ها ، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است.

وایر افزود: "اسفناج همچنین یکی از بهترین منابع آهن غیر هیم (بر پایه گیاهان) است." همین مسئله در مورد پروتئین اسفناج نیز صادق است. بیشتر کالری موجود در اسفناج از پروتئین حاصل می شود. این باعث می شود آن را به غذای محبوب گیاهخواران تبدیل کنید. تنها با 7 کالری در هر فنجان اسفناج خام و 41 پیمانه اسفناج پخته شده ، این یک انتخاب عالی برای افراد رژیم غذایی است.

طبق اطلاعات سازمان غذا و داروی ایالات متحده ، که برچسب زدن مواد غذایی را از طریق قانون برچسب زدن و آموزش مواد غذایی تنظیم می کند ، حقایق تغذیه ای مربوط به اسفناج وجود دارد:

فواید سلامتی
استخوان ها

بنیاد ملی پوکی استخوان خوردن اسفناج را به دلیل ویتامین K و منیزیم آن توصیه می کند. فقط یک فنجان اسفناج پخته شده حاوی 987 درصد باورنکردنی روزانه ویتامین K و 39 درصد از منیزیم شما است.

طبق اعلام مرکز پزشکی دانشگاه مریلند ، در چند دهه گذشته مشخص شد که ویتامین K برای سلامتی استخوان اهمیت دارد. در یک بررسی که در Nutrition منتشر شده ، ذکر شده است که مصرف ویتامین K ممکن است میزان شکستگی را کاهش دهد ، با ویتامین D برای افزایش تراکم استخوان کار کنید و روی تعادل کلسیم تأثیر بگذارد. بدن شما هنگام ساختن استخوان ها از ویتامین K استفاده می کند ، و به نظر می رسد اثرات آن برای خانم ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

یک مطالعه بزرگ در نشریه تغذیه بالینی آمریکایی در سال 2003 نشان داد که میزان کم ویتامین K با تراکم استخوان پایین در زنان همراه است ، اما در مردان وجود ندارد. مطالعه دیگری که در سال 1999 در ژورنال آمریکایی Journal of Clinical Nutrition منتشر شد ، نشان داد که مصرف کم ویتامین K با افزایش خطر شکستگی لگن در زنان میانسال همراه است. این به ویژه جالب است زیرا زنان نتیجه خوردن کاهو را مشاهده می کنند ، نشان می دهد که مصرف رژیم غذایی ویتامین K از طریق خوردن سبزیجات (مکمل نیست).

در مورد مردان ، تأثیرات ویتامین K و سلامتی استخوان ها با افزایش سن آشکارتر می شود: یک مطالعه در سال 2000 حاکی از کاهش احتمال شکستگی لگن در بین زنان مسن و افراد مسن که بیشتر ویتامین K مصرف می کردند ، کاهش یافته است.

ویار گفت: سطح بالای پتاسیم موجود در اسفناج در محافظت در برابر کاهش تراکم مواد معدنی استخوان نیز مفید است. علاوه بر این ، اسفناج حاوی کلسیم است ، که به خوبی برای استخوان ها مهم است. با این حال ، جذب کلسیم موجود در اسفناج دشوار است ، بنابراین کمیته پزشکان مسئول پزشکی توصیه می کنند کلسیم را از سایر منابع گیاهی مانند بروکلی و کلم یا لبنیات دریافت کنند.

نارسایی کمبود آهن

این شایع ترین نوع کم خونی است و زنان بزرگترین گروه خطر آن هستند. بدون آهن کافی ، خون شما نمی تواند به اندازه کافی هموگلوبین تولید کند ، پروتئین خونی که رنگ قرمز آنها به سلول های خون می دهد و اکسیژن را به اندام ها منتقل می کند. خوردن غذاهای سرشار از آهن برای افرادی که از آنمی رنج می برند یا در معرض خطر آنمی قرار دارند بسیار مهم است و با 36 درصد نیاز روزانه آهن به هر فنجان پخته شده ، اسفناج گزینه مناسبی است. سازمان ملی بهداشت زنان و همچنین موسسه ملی قلب ، ریه و خون توصیه می کنند که اسفناج را به عنوان بخشی از یک برنامه پیشگیری یا درمان کم خونی استفاده کنید.

پوست و مو

"موهای سالم تری می خواهید؟ بیشتر اسفناج بخورید! " فرش کرده اسفناج حاوی ویتامین A است ، ماده مغذی مورد نیاز برای تولید سبوس برای مرطوب نگه داشتن موها. ویتامین A همچنین برای رشد کلیه بافتهای بدن از جمله پوست و مو ضروری است. "

طبق گفته موسسه Linus Pauling در دانشگاه ایالتی اورگان ، ویتامین A ترکیبی از رتینوئیدها است که در درمان های ضد پیری پوست محبوبیت زیادی دارند. علاوه بر این ، ویتامین C می تواند به جوان نگه داشتن پوست و کمک به بهبود زخم کمک کند. وی گفت: "مصرف کافی ویتامین C ، که اسفناج می تواند به تأمین آن کمک کند ، برای ساخت و نگهداری کلاژن ، که ساختار پوست و مو را فراهم می کند ، لازم است."

سرطان


اسفناج از نظر ترکیب اجزای فیتون مغذی یک ماده مغذی است. مطابق با سالم ترین غذاهای جهان ، بر خلاف بیشتر میوه ها و سبزیجات دیگر ، اسفناج حاوی مواد ضد سرطان به نام های متیلن دی اکسایفلاونون گلوکورونید است. همچنین منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها لوتئین ، زاکزانتین ، نئوکسانتین و ویولاکسانتین است. همه این موارد ضد التهاب هستند که می توانند در پیشگیری از سرطان مفید باشند.

مقادیر بالای کلروفیل اسفناج ممکن است اثرات ضد سرطانی و ضد سرطان زا داشته باشد. مروری بر تحقیقات رژیم غذایی ضد سرطان که در مجله Nutrition Journal منتشر شده است توضیح داد که دلیل آن این است که کوروفیل به هم پیوند هیدروکربن ها ، آفلاتوکسین ها و سایر مولکول های آبگریزی که ممکن است با سرطان در ارتباط باشد و آنها را اخراج می کند ، کمک می کند. علاوه بر این ، یک مطالعه ژاپنی در سال 2001 نشان داد که برگهای اسفناج حاوی دو پروموتور ضد تومور قدرتمند است.

برخی از مطالعات اثرات ضد سرطانی در سرطانهای پروستات ، پستان و پروستات ذکر کرده اند. در یک مطالعه که در مجله تغذیه منتشر شده است ، 15 نوع کاروتنوئید مورد بررسی قرار گرفت تا ببیند آیا آنها با سلولهای سرطانی مبارزه می کنند و فقط می توان نئوکسانتین از اسفناج و فوکوکسانتین از جلبکهای ​​قهوه ای را مؤثر دانست.

یک مطالعه سه ساله از اوایل دهه 1990 نشان داد که زنانی که بیش از دو بار در هفته اسفناج یا هویج می خورند ، خطر ابتلا به سرطان سینه کمتر دارند ، در حالی که یک مطالعه جدید از سال 2009 به بررسی رابطه بین مصرف فلاونوئید و سرطان تخمدان پرداخته است. از بین یافته های بسیاری ، این مطالعه در مقیاس بزرگ خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در بین زنانی که بیشترین اسفناج را از آنهایی که کمترین غذا می خورند ، مشاهده کرد.

در حالی که بیشتر تحقیقات سرطان هنوز هم بر روی گیاهان دارویی ، آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها به طور کلی متمرکز شده اند و به طور خاص اسفناج نیستند ، مشخصات بالای فلاونوئید اسفناج نشان می دهد که ممکن است مزایای پیشگیرانه ای از سرطان داشته باشد.

آسم

خطرات ابتلا به آسم کمتر است

در افرادی که مقدار زیادی از مواد مغذی خاص مصرف می کنند ، یکی از این موارد بتاکاروتن است. " بتاکاروتن همچنین ممکن است به مبتلایان به آسم در کاهش علائم آنها کمک کند. در یک مطالعه از Annals of Astmma، Alergji & Immunology ، مشخص شد افرادی که مبتلا به آسم ناشی از ورزش هستند پس از مصرف 64 میلی گرم بتاکاروتن به مدت یک هفته علائمی در طی یک جلسه ورزش هفت دقیقه ای ایجاد نکردند. وی گفت: "بسیاری از افراد هنگام فکر کردن به بتاکاروتن به طور خودکار به میوه و سبزیجات نارنج فکر می کنند ، اما اسفناج نیز منبع عالی است."

محتوای منیزیم اسفناج ممکن است برای مبتلایان به آسم نیز مفید باشد. منیزیم می تواند یک درمان اضطراری مؤثر برای حملات آسم باشد. اما با بررسی ادبیات مطالعات مربوط به منیزیم و آسم ، مشخص شد که فقط منیزیم داخل وریدی به طور قطع کمک می کند. اثر منیزیم خوراکی یا بخار شده نامشخص است.

دیابت

وی گفت: "اسفناج حاوی یک آنتی اکسیدان قدرتمند موسوم به" آلفا لیپوئیک اسید "است که نشان داده شده باعث کاهش سطح قند خون و افزایش حساسیت به انسولین و کاهش نوروپاتی محیطی (ضعف یا بی حسی در دست و پا) در بیماران مبتلا به دیابت می شود." مرکز پزشکی دانشگاه مریلند خاطرنشان می کند که بیشتر تحقیقات با اسید آلفا لیپوئیک داخل وریدی انجام شده است ، بنابراین کمتر مشخص است که مصرف آنتی اکسیدان از طریق دهان نتایج مشابهی دارد. یک مطالعه در سال 2006 منتشر شده در Diabetes Care نشان داد که مصرف 600 میلی گرم اسید آلفا لیپوئیک از طریق دهان هر روز به مدت 5 هفته علائم عصبی مانند سوزش و سوزش ، بی حسی در پا و پاراستزی (احساس سوزن سوزن شدن یا خارش) را بهبود می بخشد. دارونما

قلب


وار خاطرنشان کرد که سطح پتاسیم اسفناج از نظر قلبی سالم است. "مصرف زیاد پتاسیم با کاهش خطر سکته مغزی ، کاهش فشار خون ، کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی همراه است."

طبق گفته انجمن قلب آمریکا ، پتاسیم یک بخش اساسی در سلامت قلب است. به گفته امروزه متخصصان رژیم غذایی ، بسیاری از مطالعات آن را با فشار خون پایین پیوند داده اند زیرا باعث تشدید عروق (گسترده شدن رگ های خونی) می شود. یک مطالعه از 12000 بزرگسال ، که در بایگانی طب داخلی منتشر شده است ، نشان داد که افرادی که روزانه 4،069 میلی گرم پتاسیم مصرف می کنند ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و بیماری ایسکمیک قلب (که با کاهش جریان خون به سمت قلب مشخص می شود) را 37 درصد و 49 درصد کاهش دادند. به ترتیب ، در مقایسه با کسانی که 1793 میلی گرم در روز مصرف کردند.

مقادیر نجومی اسفناج ویتامین K نیز با سلامت قلب و لخته شدن خون همراه است. طبق اعلام موسسه Linus Pauling ، ویتامین K یک عامل اساسی در لخته شدن خون است و عدم وجود آن می تواند باعث خونریزی شود. همچنین پیشنهادهایی وجود دارد مبنی بر اینکه ویتامین K می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد ، زیرا بدون آن مکانیسم هایی که مانع تشکیل کلسیفیکاسیون رگ های خونی می شوند ممکن است غیرفعال شوند. مطالعات هنوز نتیجه ناپذیر است ، و یک بررسی از آنها ، که در Advances in Nutrition منتشر شده است ، نشان می دهد که تحقیقات آینده باید بطور ویژه روی بیماران کمبود ویتامین K متمرکز شود.

بارداری

ضروریات اسید فولیک (که به عنوان فولات نیز شناخته می شود) در دوران بارداری کاملاً مستند است. اسید فولیک می تواند به جلوگیری از نقص لوله عصبی - به ویژه اسپینا بیفیدا و آنانسفالی - که در اوایل بارداری رخ می دهد ، کمک کند. از آنجا که به تنهایی دریافت اسید فولیک به اندازه کافی از مواد غذایی برای خانمها دشوار است ، مراکز کنترل بیماری توصیه می کنند اگر باردار هستید یا ممکن است باردار شوید 400 میکروگرم مصرف کنید. اما اسفناج همچنین می تواند به افزایش مصرف اسید فولیک کمک کند ، زیرا 66 درصد از نیاز روزانه شما (قبل از بارداری) به فولات در هر فنجان پخته شده نیاز دارد.

چشم ها

اسفناج منبع خوبی از کاروتنوئیدها لوتئین و زاکزانتین است که با کمک به پیشگیری از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن و آب مروارید همراه هستند. طبق تحقیقات موسسه تحقیقاتی اسکریپس ، مطالعات نشان داده است که افرادی که سه بار در هفته اسفناج می خورند ، 43 درصد از خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا کمتر بودند.

خطرات خوردن اسفناج
وی گفت: "اگر به طور ناگهانی میزان مصرف اسفناج شما افزایش یابد می تواند مضر باشد اگر از رقیق کننده خون مانند کومادین (وارفارین) استفاده می کنید." "این مهم است که مصرف مداوم غذاهای حاوی ویتامین K را حفظ کنید (مانند اسفناج) ، که نقش زیادی در لخته شدن خون دارند."

اسفناج در فهرست کثیف دوزن سال 2015 کارگروه محیط زیست شماره هفت را به خود اختصاص داده است. این بدان معناست که ممکن است در معرض مقادیر زیاد سموم دفع آفات قرار داشته باشد. در صورت امکان ، باید اسفناج ارگانیک خریداری کنید ، اما حتما بدون توجه به نوع آن ، آن را کاملاً بشویید.

وی گفت: "اگر کلیه های شما کاملاً عملکردی نباشد ، مصرف زیاد پتاسیم می تواند مقدار زیادی پتاسیم در خون ایجاد کند و حتی کشنده باشد." اسفناج همچنین حاوی اگزالات است ، که می تواند برای افراد با مشکلات کلیوی یا کیسه صفرا مضر باشد. با توجه به سالم ترین غذاهای جهان ، تجمع بیش از حد اگزالات می تواند باعث تبلور و ایجاد مشکل شود.

 

خواص پنیر چیست؟

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۳/۰۲
goli golipour

خواص اسفناج

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی